Hem / Om Oss

Om Oss

 

Jonas Wilson Stoltz
jonas@jensenstoltz.se

Tel. 042-13 09 88

"När jag blev bekant med känslan av att jag snart kommer att mista min far i en obotlig sjukdom så insåg jag hur allt annat spelade mindre roll. Jag insåg hur jag så gärna ville göra det så bra som möjligt men också hur viktigt det allra sista farvälet skulle vara för mig. Ett vackert avsked med vägen fram från det att det sista andetaget ägt rum fram till det att jag fått lägga rosen på kistan och fått ha det där uppföljningssamtalet om vad som händer efter - det var av stor vikt. Det blev en del i sorgeprocessen men också ett lugn i en då uppriven vardag. Jag vill vara med och bidra till andra människor som står och bär på en förlust. En sorg. En ledsamhet. Jag vill bidra till det vackra avskedet. Jag har jobbat i många år som musiker där jag haft förmånen att få turnera land och rike runt men jag har även jobbat som projektledare inom event och evenemang och vill i så stor mån som möjligt dra nytta av det breda kontaktnät som växt fram efter alla år som yrkesutövare i den branschen. När jag inte jobbar på byrån så är min familj mitt allt."

 

Patrik Jensen 
patrik@jensenstoltz.se
Tel. 042-13 09 88

"Statistiken säger att en familj drabbas av sorg vart 7:e år. Så var det inte i vår familj. När jag var ung dog flera familjemedlemmar på kort tid. Sorgens olika ritualer, ceremonier och traditioner sedan dess har intresserat mig och fick mig att i 15 årsåldern börja arbeta inom begravningsbranschen. Tiden går fort och jag har sedan 15 år tillbaka drivit Jensens Begravningsbyrå som egen företagare med kontor i Örkelljunga, Perstorp och Ängelholm. När jag träffade Jonas förverkligades visionen att arbeta också i Helsingborg, där jag är född och uppväxt, för att bidra till vackra avsked. Mitt mål har hela tiden varit, att alltid försöka göra varje begravning lika unik som den avlidne varit. När jag inte arbetar på begravningsbyrån upptar mitt engagemang i Odd Fellow stor del av min tillvaro och är bosatt på Råå, utanför Helsingborg, tillsammans med min familj."

Läs gärna mer under "Hur gör jag nu" där Du kan läsa mer kring vad som händer vid en människas bortgång och hur vi kan hjälpa Er.

 
 

Maria Andersson

maria.andersson@anjalijuridik.se
Tel. 0735-15 50 20

"Jag är en notariemeriterad jurist med bred erfarenhet från domstolar, kommunala och statliga myndigheter samt privata och ideella verksamheter. Jag är även borgerlig vigselförrättare och Notarius Publicus. På Jensen & Stoltz Begravningsbyrå erbjuder jag all form av familjejuridisk rådgivning i samband med bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte, samboavtal, testamente, gåvobrev och mycket annat. Hos mig och hos Jensen & Stoltz Begravningsbyrå kan Ni få hjälp med alla former av juridik. Även mitt i livet."
Läs mer om Maria och hennes tjänster >>

 

Jensen & Stoltz Begravningsbyrå AB betjänar hela Helsingborg, exempelvis:

Helsingborgs pastorat med centrala Helsingborg
Råå
Raus
Tågaborg
Högaborg
Söder
Domsten
Viken
Mörarp
Kropp
Påarp
Slottshöjden
Mariastaden
Vallåkra
Kvistofta
Välluv
Rydebäck
Berga
Kattarp
Allerum
Hasslarp

Anlitas vi utanför Helsingborg gör vi gärna hembesök och betjänar utan extra kostnad Er ort.